Webshop van Podozorg Almere

Soms zijn goede schoenen en therapiezolen niet voldoende om snel van uw pijn af te komen. Door therapie- of gelsokken te gebruiken nemen druk en wrijving op pijnlijke locaties af, waardoor u nog beter kunt lopen. Podozorg Almere biedt een goede oplossing die u via onze webshop kunt aanschaffen.

Voor druk- of wrijving te verminderen kunt u bij ons speciale therapiesokken aanschaffen. Therapiesokken zijn met gel gevulde kousen of sokken in verschillende maten en typen voor nagenoeg elk probleem aan de voeten. Tijdens uw bezoek op een van onze locaties in Almere, kunt u de therapiesokken bekijken. Via onze webshop kunt u de therapiesokken bestellen.

Via onderstaande knop gaat u op dit moment nog naar de webshop van Podozorg Nederland waar u de speciale therapiesokken kunt bestellen. Binnenkort opent zich hier de webshop van Podozorg Almere voor het aanschaffen van therapiesokken.

Naar de webshop

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.