Hielpijncentrum Almere

Voor al uw hielklachten

Bij Podozorg in Almere-Buiten vindt u ons gespecialiseerde Hielpijncentrum. Wij weten hier alles van pijn in en rond de hiel. U wordt geholpen door onze hielpijnspecialist die uw hielprobleem goed kan beoordelen en waar nodig andere zorgverleners bij de therapie betrekt. Onze hielpijnspecialist is zeer ervaren, podoloog / podotherapeut en AP Echografist (Advanced Practitioner Echografie). Ze adviseert en blijft betrokken bij het oplossen van uw probleem.

Hielpijncentrum Almere

Betrouwbare behandeling

Het Hielpijncentrum Almere is één van de Hielpijncentra in Nederland. Wij werken nauw samen met Orthopedisch chirurg Dokter I. van Dalen van de Bergman kliniek. Hielpijn is een veelvoorkomende voetklacht, maar is lastig op te lossen omdat er wel 35 verschillende problemen zijn die hielpijn veroorzaken. In de Hielpijncentra werken uitsluitend ervaren, gekwalificeerde voet- en enkelspecialisten volgens het Dr. van Dalen hielpijnprotocol. Met behulp van echografie kijken de hielpijnspecialisten verder om de oorzaak te vinden.

Het bezoek

De hielpijnspecialist neemt met u door wat er al aan de klacht gedaan is. Met een Echosysteem kijken we in de voeten en stellen vast wat er aan de voet is. De juiste diagnose is de basis voor het vinden van de oplossing. Na de diagnose zetten we de meest optimale behandeling in. Afhankelijk van de diagnose bestaat de behandeling uit adviezen en/of een afspraak bij één of meerdere zorgverleners.

Welke hielpijn oplossing bieden we?

U wordt vooraf geïnformeerd over vergoedingen van de zorgverzekering en eventuele kosten die voor eigen rekening komen. Vaak zal een team werken aan uw hielpijnprobleem zoals een Fysiotherapeut, podoloog / podotherapeut, bandagist, huidtherapeut, sportarts, Orthopedisch schoentechnicus, Medisch pedicure, gipsmeester en natuurlijk de Orthopeed (Orthopedisch chirurg/ arts). De voet- en enkelspecialist stelt een behandelplan op waarin de zorgverlener(s) en uzelf een belangrijke rol spelen. Als u al onder behandeling bent bij een bepaalde zorgverlener, betrekken we die er ook bij.

Afspraak?

Via de afsprakenlijn maakt u een afspraak bij één van de Hielpijncentra in Nederland. Het Hielpijncentrum Almere is gevestigd aan de Haasweg 1, 1338 AR in Almere Buiten. Klik op de onderstaande knop voor een online of telefonische afspraak.

Maak een afspraak

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.