Vergoeding door de zorgverzekeraar

Wordt uw behandeling vergoed?

Kies onderstaand uw zorgverzekeraar en het aanvullend pakket waarvoor u verzekerd bent om direct te zien welke behandelingen van de (register) podoloog Wat betekent dit?Registerpodologen hebben een opleiding op hbo-niveau gevolgd aan de Academie voor Podologie en volgen regelmatig bij- en nascholingen om op de hoogte te blijven van de meeste actuele ontwikkelingen. Ze staan geregistreerd in het register voor de registerpodoloog van Stichting LOOP. Vandaar de naam registerpodoloog. door uw zorgverzekeraar worden vergoed.

Rechtstreekse declaratie bij de zorgverzekeraar

Podologie door een (register) podoloog uitgevoerd, wordt over het algemeen geheel of gedeeltelijk vergoed uit de aanvullende zorgverzekering. Bij de meeste zorgverzekeraars kan de (register) podoloog rechtstreeks declareren. Indien geen rechtstreekse declaratie mogelijk is, ontvangt u een factuur thuis, zodat u deze zelf kan declareren bij uw zorgverzekering.

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.

 • 02 augustus 2018

  Zwemster met voorvoetpijn

 • 26 juli 2018

  Fibromyalgie: wat is het?

 • 28 juni 2018

  Vermoeide benen en een staand beroep?

 • 14 juni 2018

  Kiest u voor standaard- of op maat gemaakte sportzolen?