Samenwerking

Wij werken graag samen met andere (voeten)zorgverleners

Podologie zorgt ervoor dat u spoedig weer goed kunt lopen en bewegen. Maar nog meer effectiviteit bereikt u met samenwerking aan de zorg van uw voeten. Wij werken graag samen met andere (voeten)zorgverleners zoals fysiotherapie, orthopedische schoenmaker, pedicure en schoenenwinkel.

De patiënt is er uiteindelijk beter mee geholpen; en dat is waar het allemaal om draait!

Krachtenbundeling

Naast de (register) podoloog Wat betekent dit?Registerpodologen hebben een opleiding op hbo-niveau gevolgd aan de Academie voor Podologie en volgen regelmatig bij- en nascholingen om op de hoogte te blijven van de meeste actuele ontwikkelingen. Ze staan geregistreerd in het register voor de registerpodoloog van Stichting LOOP. Vandaar de naam registerpodoloog. van Podozorg Almere kunt u een eigen aanvullende voetzorgverleners kiezen of gebruik maken van samenwerkende partners waar wij mee samenwerken.

Fysiotherapie

Op de hoofdvestiging in Almere-Buiten zit Fysiotherapie Le Loux. U kunt hier terecht voor fysiotherapie, manueel therapie, ESWT-shockwave, echografie en acupunctuur.

Er zijn veel raakvlakken zijn tussen podologie en fysiotherapie, daarom is het een goede zaak dat er een intensieve samenwerking is.

Fysiotherapie Le Loux Almere

Haasweg 1
1338 AR Almere Buiten

036-8440657
leloux.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag

Orthopedisch schoenmaker

Op de hoofdvestiging in Almere-Buiten zit Ortho Design. U kunt hier terecht voor semi- en orthopedische schoenen, verbandschoenen, werkschoenen en orthopedische voorzieningen aan confectieschoenen (OVAC).

Er zijn veel raakvlakken zijn tussen podologie en een orthopedische schoenmakerij, daarom is het een goede zaak dat er een intensieve samenwerking is.

Ortho Design Almere

Haasweg 1
1338 AR Almere Buiten

0320-261552
orthodesign.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanwezig op dinsdag

Schoenspeciaalzaak

Podozorg Almere werkt nauw samen met schoenspeciaalzaak BAX uit Almere-Haven. U kunt hier terecht voor modieuze, goede dames- en heren kwaliteitsschoenen.

BAX schoenen

Kerkgracht 27
1354 AE Almere-Haven

036-5311032
baxschoenen.nl

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.

 • 04 januari 2018

  Gevoelloze voeten tijdens het fietsen

 • 28 december 2017

  Ontstoken peesplaat onder de voet

 • 07 december 2017

  Podozorg en NOC*NSF

 • 30 november 2017

  “Au, ik heb mijn enkel verzwikt”