Onze praktijk

Kom langs bij Podozorg Almere

U kunt in Almere-Buiten en -Haven terecht voor Podologische voetzorg uitgevoerd door registerpodologen. Podozorg Almere werkt nauw samen met Podozorg Nederland op het gebied van kwaliteitsnormen, zolenfabricage en bedrijfsvoering. Uw voeten zijn in goede handen bij ons.

Locatie Almere-Buiten

Hier vindt u de hoofdvestiging, onze podologiepraktijk en het Hielpijncentrum. De (register) podoloog Wat betekent dit?Registerpodologen hebben een opleiding op hbo-niveau gevolgd aan de Academie voor Podologie en volgen regelmatig bij- en nascholingen om op de hoogte te blijven van de meeste actuele ontwikkelingen. Ze staan geregistreerd in het register voor de registerpodoloog van Stichting LOOP. Vandaar de naam registerpodoloog. onderzoekt uw klacht met de nieuwste technologie zoals scanner, drukmat en een echografie.

Hoofdvestiging Podozorg Almere en het Hielpijncentrum

Haasweg 1
1338 AR Almere-Buiten

Aanwezig op maandag t/m donderdag

Maak een afspraak

Wij werken op deze locatie samen met Fysiotherapeut ‘Le Loux’ en Orthopedisch schoenmaker ‘Ortho Design’.

Locatie Almere-Haven

Op vrijdag is onze podologiepraktijk te vinden bij Gezondheidscentrum Oost. De (register) podoloog Wat betekent dit?Registerpodologen hebben een opleiding op hbo-niveau gevolgd aan de Academie voor Podologie en volgen regelmatig bij- en nascholingen om op de hoogte te blijven van de meeste actuele ontwikkelingen. Ze staan geregistreerd in het register voor de registerpodoloog van Stichting LOOP. Vandaar de naam registerpodoloog. onderzoekt uw klacht met de nieuwste technologie zoals scanner, drukmat en echografie.

Vestiging Podozorg Almere (Haven)

Gezondheidscentrum Oost
Kolkgriend 50
1356 BC Almere-Haven

Aanwezig op vrijdag

Maak een afspraak

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.

 • 19 oktober 2017

  Steunzolen: waar loopt u tegenaan?

 • 28 september 2017

  Voetklachten verhelpen door middel van vilt

 • 15 september 2017

  Het snelle meisje en het kleine botje

 • 07 september 2017

  Niet alleen voetklachten